Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list rozmarýnu - Salvia rosmarinus
Rozmarýn je aromatická bylina, která se používá jako koření v mnoha kuchyních po celém světě. Je to stálezelený keř, který má jehlicovité listy a malé bílé, růžové nebo modré květy. Rozmarýn má silnou a aromatickou vůni, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Rozmarýn se používá k dochucení různých jídel, jako jsou pečená a grilovaná masová jídla, ryby, omáčky, polévky, pečivo a zeleninová jídla. Vyrábí se také rozmarýnový olej, který se používá k dochucení salátů a různých pokrmů.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341138 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Podobné produkty
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g



