Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list rozmarýnu - Salvia rosmarinus
Rozmarýn je aromatická bylina, která se používá jako koření v mnoha kuchyních po celém světě. Je to stálezelený keř, který má jehlicovité listy a malé bílé, růžové nebo modré květy. Rozmarýn má silnou a aromatickou vůni, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Rozmarýn se používá k dochucení různých jídel, jako jsou pečená a grilovaná masová jídla, ryby, omáčky, polévky, pečivo a zeleninová jídla. Vyrábí se také rozmarýnový olej, který se používá k dochucení salátů a různých pokrmů.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341138 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...



