Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Rozmarýn 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list rozmarýnu - Salvia rosmarinus
Rozmarýn je aromatická bylina, která se používá jako koření v mnoha kuchyních po celém světě. Je to stálezelený keř, který má jehlicovité listy a malé bílé, růžové nebo modré květy. Rozmarýn má silnou a aromatickou vůni, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Rozmarýn se používá k dochucení různých jídel, jako jsou pečená a grilovaná masová jídla, ryby, omáčky, polévky, pečivo a zeleninová jídla. Vyrábí se také rozmarýnový olej, který se používá k dochucení salátů a různých pokrmů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341138 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g