Nastavení
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Ručně sbírané solné vločky sušené na slunci
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Světlý třtinový cukr z ostrova Mauricius
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení:...
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti. Balení: 15 g
Nacházíte se na straně 2 z 3.